De gerechten van dit seizoen bij Jipp

Menukaarten

Lunchkaart
Dinerkaart
Dessertkaart

Kindermenu

De keuken van Jipp is vanaf half 12 geopend voor gasten die willen lunchen. We bieden een ruime keuze uit soepen, warme en koude lunchgerechten en broodjes. Voorbij de koffie is er keus uit verschillende soorten gebak. Vanaf vijf uur gaat de keuken verder met het koken van heerlijke gerechten van de dinerkaart. De menukaarten worden regelmatig aangepast aan het seizoen. Zo blijft de kaart altijd verrassend!

Lunchkaart

Onze lunchkaart is door de jaren heen steeds verbeterd. De goede gerechten, onze ’toppers’, staan er nog steeds op en de minder goede zijn vervangen door andere gerechten waarvan wij denken dat u ze ook lekker zult vinden. Neem bijvoorbeeld het broodje “Tobias”, bedacht door een kok, die jaren geleden met dit voorstel kwam voor op de kaart. Deze smaken werden, en nog steeds, zo goed door u ontvangen dat dit gerecht een vaste plaats op de kaart heeft gekregen. We proberen echter wel elke keer een vernieuwde kaart aan u te presenteren, zodat u graag terugkomt voor een seizoen gericht recept.

Bekijk de lunchkaart hier

Dinerkaart

Onze dinerkaart is met zorg samengesteld door de koks van Grand Café Jipp. Ook ú helpt bij het samenstellen van de kaart omdat u door uw eigen bestelling al aangeeft wat u het lekkerst vindt, we houden dit belangstellend in de gaten. Onze koks koken met passie en dus kan het niet anders dat de kaart meerdere malen per jaar aangepast word aan het seizoen, met daarin de gerechten die bij dat seizoen passen. Of dit nou asperges, verse vis, wild of mosselen zijn, we proberen altijd een origineel en heerlijk gerecht te maken, zodat u graag terugkomt voor het volgende seizoens gerichte recept.

Bekijk de dinerkaart hier

Kindermenu

Natuurlijk denken we ook aan onze kleine gast. Voor hen hebben we een speciaal kindermenu samengesteld.

Bekijk het kindermenu hier