rode biet, venkel en mayonaise van roze peper en limoen
met een vleugje room
met garnalen en bosui
met pestodressing, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten
pastinaak crème, ingelegde beukenzwam en notencrunch
met gebrande prei, soja crème, en gefrituurde uitjes
3 kleine verrassingen van onze chef
Romeinse sla, croutons, Parmezaanse kaas, ei, kippendijfilet en caersardressing
Crouton met gegratineerde honing-geitenkaas, appel, Romeinse sla, gedroogde vijgen, walnoten, haricots verts en een honingdressing
met saus van tomaat, knoflook en tijm
met shiitake-knoflooksaus
met saus van rode port en appelstroop
met gebakken polenta en een jus van rode wijn met rozemarijn
200 gram burger met tomaat, komkommer, augurk, bosui, sla, cheddarkaas, dillemayonaise en gebakken eitje
200 gram burger met tomaat, komkommer, augurk, bosui, sla, cheddarkaas, spek en truffelmayonaise
kippendij in bbq-rub met Mississippi barbecuesaus
met geroosterde cherrytomaatjes en saffraan botersaus
met een jus van gepofte knoflook
met in knoflook gebakken gamba's, bosui en rucola
huisgemaakte falafelburger, sla, komkommer, tomaat, augurk, dillemayonaise, bosui en geitenkaas
met truffelroomsaus en geschaafde pecorino
gevuld met spinazie, fetakaas en cherrytomaatjes
Copyright ©2025 Grand café Jipp