Arrangementen bij Grand Café Jipp

Bij Grand Café Jipp kunt u verschillende arrangementen boeken. Leuk voor een dagje uit met familie, vrienden of collega’s! Hieronder ziet u een aantal arrangementen, wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

High Tea 

v.a. 2 personen…

2 soorten sandwiches: gerookte zalm, gerookte kip of sandwich met kaas, Warme quiche, Petit Fours, Chocolade Muffin met vruchtenmarmelade, Rozijnen Scones, Verschillende smaken thee

De High Tea is elke dag mogelijk, mits 24 uur
van te voren gereserveerd.

€ 19,50 p.p.

Scooter & High Tea

Ontdek hoe mooi het Vechtdal is op een gehuurde scooter van Scooterverhuur Ommen! Ze hebben persoonlijk een paar prachtige routes in kaart gebracht, waarbij je op de mooiste plekken in het Vechtdal komt.

Aan het einde van de tocht staat bij Grand Café Jipp een geweldige High Tea klaar! Je gaat hier genieten van traditionele scones met clodded cream en jam, heerlijke sandwiches, mini hapjes, zoete lekkernijen en verschillende soorten thee. Aan het einde van het High Tea arrangement breng je na een uur of 4 de scooter weer bij Scooter Verhuur Ommen terug. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Scooter Verhuur Ommen.

Tuk Tuk & Tapas

Rondtouren in een Tuk Tuk en aansluitend genieten van een heerlijke proeverij. Inclusief: Koffie/thee bij ontvangst, Tuk Tuk tour met aansluitend een heerlijk Proeverijdiner bij Grand Café Jipp (exclusief drankjes). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Vechtdal Express.

€ 67,00 p.p.

Moordspel/Hunted  Arrangement

Er is een moord gepleegd… En alleen door strategisch te denken, rond te sluipen en het andere teams lastig maken kun je de moordenaar ontmastkeren. Aan de hand van een kaart op tablets zoek je de weg in het centrum van Ommen. Gecombineerd met een 3-gangen keuzemenu of proeverij a la JIPP is dit het unieke bedrijfs- of groepsuitje voor iedere avond.

Prijzen per persoon voor groepen van minimaal 15 personen € 58,50 p.p.

HIGH BEER of HIGH WINE

Speciaal voor bier- en wijnliefhebbers en als tegenhanger van de High Tea. Voor mensen die eens iets anders willen. Let op: reserveren is gewenst!

Dinerbon

Een origineel cadeau!

Prijzen al vanaf € 10.- p.p.

Een jaar lang geldig

De bon kan besteed worden aan een lekker kopje koffie, een heerlijke lunch, een uitgebreide high-tea, een fantastisch diner of een gezellige borrel.

High beer

€ 21,50

Inclusief 3 speciaal biertjes 

Tortillachips met tomatensalsa

Kaas- of vleesplankje

Gehaktballetjes

Kipkluifjes

Bitterballen

Groepen