met doperwt crème, ingelegde wortel en saffraan mayonaise
met een vleugje room
met chorizo en bosui
met pestodressing, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten
met gemarineerde rivierkreeftjes, gedroogde Serranoham en dillemayonaise
met quinoa, soja crème en gefrituurde ui
brandade van forel, tomatensoepje en zacht gegaard buikspek
Romeinse sla, croutons, Parmezaanse kaas, ei, kippendijfilet en caersardressing
Crouton met gegratineerde honing-geitenkaas, appel, Romeinse sla, gedroogde vijgen, walnoten, haricots verts en een honingdressing
in een jus van ui, tomaat, knoflook en rode wijn
met Argentijnse jus
met baharatkruiden en parelcouscous
met Madeira-groene pepersaus
200 gram burger met tomaat, komkommer, augurk, bosui, sla, cheddarkaas, dillemayonaise en gebakken eitje
200 gram burger met tomaat, komkommer, augurk, bosui, sla, cheddarkaas, spek en truffelmayonaise
met truffeljus
met parelcouscous en beurre blanc
met dragonsaus op een bedje van parelcouscous
met in knoflook gebakken gamba's, bosui en rucola
huisgemaakte falavelburger, sla, komkommer, tomaat, augurk, dillemayonaise, bosui en geitenkaas
met gegrilde groente, tomatensaus, Parmezaanse kaas en rucola
Copyright ©2023 Grand café Jipp