met zoetzuur van komkommer en citroenmayonaise
met een vleugje room
met bosui en gerookte zalm
met pestodressing, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten
met ingelegde groente en truffelmayonaise
met Oosterse salade, venkel, sojacreme en bosui
3 kleine verrassingen van onze chef
Romeinse sla, croutons, Parmezaanse kaas, ei, kippendijfilet en caersardressing
Crouton met gegratineerde honing-geitenkaas, appel, Romeinse sla, gedroogde vijgen, walnoten, haricots verts en een honingdressing
met Provençaalse tomatenjus
met jus van shiitake, knoflook en tijm
met jus van laurier en rode port
met jus van gepofte knoflook
200 gram burger met tomaat, komkommer, augurk, bosui, sla, cheddarkaas, dillemayonaise en gebakken eitje
200 gram burger met tomaat, komkommer, augurk, bosui, sla, cheddarkaas, spek en truffelmayonaise
met ketjapstroop
met saffraan botersaus en parelcouscous
met jus van citroengras, gember en knoflook
met in knoflook gebakken gamba's, bosui en rucola
huisgemaakte falafelburger, sla, komkommer, tomaat, augurk, dillemayonaise, bosui en geitenkaas
gevuld met ricotta en spinazie in tomatensaus
met geroosterde paprika, tomaatjes, doperwten en Parmezaanse kaas
Copyright ©2024 Grand café Jipp