saffraan-mayonaise en ingelegde venkel
met een vleugje room
abrikozenchutney en een krokantje van bladerdeeg
met bosui en kalfspastrami
diverse soorten sla, croutons, gerookte kalkoenfilet ei, bosui, kaas en een kruidendressing
met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en een kruidendressing
salade met honing-geiten crème, appel, notencrunch, gedroogde abrikozen, haricot verts en een honingdressing met of zonder pancetta
met parelcouscous, vadouvan en groene asperge
geroosterde cherrytomaat, roasted beans en balsamico
rilette van eend met zwezerik, soepje van geroosterde paprika en gerookte zalm met bavarois van rode biet
in een jus van ui, tomaat, knoflook en rode wijn
met uitgebakken chorizo en jus van laurier
gember en koriander met een jus van citroengras
met gedroogde pancetta en pestoroomsaus
met saus van Zwolse mosterd
met een jus van gepofte knoflook
200 gram burger met sla, tomaat, augurk, ei, cheddarkaas en dillemayonaise
200 gram burger met sla, panchetta, tomaat, augurk, komkommer, bosui, cheddarkaas en truffelmayonaise
met brioche broodje en koolsalade
geserveerd op pasta met truffelroomsaus
met geroosterde cherrytomaat en wortel beurre blanc
met in knoflook gebakken gamba's, bosui en rucola
en truffel in champignonroomsaus
met spinazie, tomatensaus en Parmezaanse kaas
Copyright ©2019 Grand café Jipp