met mousse van parelhoen, met truffelmayonaise en chutney van perzik
met een vleugje room
met uitgebakken spekjes ( kan vegetarisch )
met pestodressing, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten
met groene asperges en saffraan mayonaise
met zoutzuur van komkommer en soja crème
Rouleau van Serranoham, tomatensoepje en gemarineerde zalm
Romeinse sla, croutons, Parmezaanse kaas, ei, kippendijfilet en caersardressing
Crouton met gegratineerde honing-geitenkaas, appel, Romeinse sla, gedroogde vijgen, walnoten, haricots verts en een honingdressing
in een jus van ui, tomaat, knoflook en rode wijn
van Iers rund met saus van rode port en laurier
kippendijfilet met ketjapstroop en cashewnoten
met jus van truffel
met gember, knoflook, gerookte paprika, met rode pestoroomsaus
200 gram burger met tomaat, komkommer, augurk, bosui, sla, cheddarkaas, dillemayonaise en gebakken eitjespek en truffelmayonaise
200 gram burger met tomaat, komkommer, augurk, bosui, sla, cheddarkaas, spek en truffelmayonaise
langzaam gegaard met honingmosterdsaus
saus van geroosterde paprika
op de huid gebakken zeebaarsfilet met een saus van citroengras
met in knoflook gebakken gamba's, bosui en rucola
huisgemaakte falavelburger, sla, komkommer, tomaat, augurk, dillemayonaise, bosui en geitenkaas
gevuld met ricotta en spinazie, met pestoroomsaus en rucola
Copyright ©2022 Grand café Jipp