met zoetzuur van komkommer en citroenmayonaise
met een vleugje room
met uitgebakken spekjes
met pestodressing, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten
kalfsrosbief met tonijnsalade en kerriemayonaise
met Oosterse salade, venkel, sojacreme en bosui
3 kleine verrassingen van onze chef
Romeinse sla, croutons, Parmezaanse kaas, ei, kippendijfilet en caersardressing
Crouton met gegratineerde honing-geitenkaas, appel, Romeinse sla, gedroogde vijgen, walnoten, haricots verts en een honingdressing
met rozemarijn en tijm jus
met Madeira-groene pepersaus
met jus van laurier en rode port
met jus van gepofte knoflook
200 gram burger met tomaat, komkommer, augurk, bosui, sla, cheddarkaas, dillemayonaise en gebakken eitje
200 gram burger met tomaat, komkommer, augurk, bosui, sla, cheddarkaas, spek en truffelmayonaise
met ketjapstroop
met saffraan botersaus en parelcouscous
met truffeljus
met in knoflook gebakken gamba's, bosui en rucola
huisgemaakte falafelburger, sla, komkommer, tomaat, augurk, dillemayonaise, bosui en geitenkaas
gevuld met ricotta en spinazie in tomatensaus
met geroosterde paprika, tomaatjes, doperwten en Parmezaanse kaas
Copyright ©2024 Grand café Jipp