met een vleugje room
met uitgebakken spekjes ( kan ook vegetarisch )
Romeinse sla, croutons, Parmezaanse kaas, ei, kippendijfilet en caesardressing
Romeinse sla, crouton met gegratineerde honing-geitenkaas, haricots verts, appel, gedroogde vijgen, walnoot en een honingdressing
kalfspastrami met rucola en honing-mosterdsaus
mozzarella, tomaat en pestodressing
stukjes gebakken kippendijfilet, paprika, kaas, ui en champignons in roomsaus
gebakken stukjes biefstuk met paprika, ui, champignons en oestersaus
geitenkaas, walnoten, frambozen chutney en dressing van aceto balsamico
gerookte zalm, dillemayonaise, gekookt ei en bosui
humus, geroosterde paprika, soja crème
rundercarpaccio, truffelmayonaise, pijnboompitten en Parmezaanse kaas
met ham en kaas
met o.a. ui, paprika, champignon, ham en kaas
met brood
met ham en kaas
met ham, kaas en ananas
met gerookte zalm, kaas en dille-mayonaise
verschillende soorten kaas en vlees, bitterballen, gambastaartjes
met cheddarkaas, crème fraîche en guacamole
Sallandse kruidenkaas, fenegriek, selderij-bieslookkaas en Port salut
met aioli en pestomayonaise
8 stuks
10 stuks
12 stuks
coppaham, spianata romana, serranoham, truffelworst
met slagroom
met slagroom
met slagroom
Copyright ©2022 Grand café Jipp